ساعت هوشمند LG G Watch W 100

ساخت وبلاگ

مدتی قبل ساعت هوشمند LG G Watch W 100 را از دیجیکالا خریداری کردم. قبل از این مچ بند سلامت IWOWN I5 Plus را خریداری کرده بودم که عامل علاقمند شدن به ساعت های هوشمند بود تا اینکه یکی از ارزانترین ساعت های هوشمند البته از سازنده ای معتبر را خریداری کردم.

با توجه به اینکه جای این بحث در این سایت خالی بود، این تاپیک را ایجاد کردم تا دوستانی که این ساعت را دارند و یا در صدد خرید آن هستند، به بحث و گفتگو بپردازند.

در ابتدا معرفی و نقدی بر این ساعت که از سایت دیجیکالا گرفته شده است:
مدت زیادی نیست که پای ساعت‌های هوشمند به زندگی روزمره ما باز شده است. طی سال‌های اخیر برندهای مختلف سعی کردند وارد این بازار شده و نگاه‌ها را به خود جلب کنند. سامسونگ که رقیب سنتی ال‌جی محسوب می‌شود، جزو اولین برندهایی بود که وارد عرصه‌ی ساعت‌های هوشمند شد و محصولات خود را طراحی کرده و به بازار فرستاد. ال‌جی اگرچه پس از رقیبش موفق شد تا ساعت هوشمند خود را طراحی و تولید کند، اما خیلی از قافله عقب نبود و در آن زمان هنوز اپل هم ساعت هوشمندش را معرفی نکرده بود. طبیعتا نسل اول یک محصول جدید دارای نقاط ضعف و قوت خاص خود است و به همین دلیل بیشتر از این‌که واقعا یک محصول دوست داشتنی و البته کاربردی باشد، تجربه‌ی آزمون و خطای شرکت مورد نظر برای طراحی و تولید محصولات بهتر و مطلوب‌تر در نسل‌های بعدی آن محصول است و طبیعتا G Watch – که اولین ساعت هوشمند ال‌جی بود - نیز از این قاعده مستثنی نیست. با ما در نقد و بررسی این محصول همراه باشید.









طراحی

پس از باز کردن جعبه، نگاه ما به ساعت هوشمند ال‌جی می‌افتد. داخل جعبه کابل شارژ Micro USB، آداپتور شارژ دیواری، رابط شارژ مغناطیسی و دفترچه راهنما قرار دارند. بدنه این ساعت به شکل مستطیل طراحی شده که یک صفحه نمایش مربع در وسط آن قرار گرفته است. از نکات منفی طراحی این ساعت می‌توان به حاشیه‌های زیاد دور صفحه نمایش و همچنین عدم وجود دکمه فیزیکی برای روشن و خاموش کردن ساعت اشاره کرد.



راه‌اندازی

همان‌طور که گفتیم ال‌جی جی واچ دکمه فیزیکی برای روشن و خاموش شدن ندارد و برای این‌کار باید ابتدا ساعت را از طریق رابط شارژ مغناطیسی به شارژر متصل کنید تا ساعت روشن شود. در بین ساعت‌های هوشمند، این روش تقریبا عجیب‌ترین فرآیند برای روشن کردن ساعت است. پس از انتخاب زبان، به صفحه‌ای می‌روید که از شما خواسته می‌شود برنامه Android Wear را روی گوشی هوشمند خود نصب کنید. گوشی هوشمند شما حتما باید دارای اندروید نسخه 4.3 باشد تا بتوانید اندروید ور را روی آن نصب کنید. پس از آن باید این برنامه را روی گوشی هوشمندتان باز کنید. درون برنامه لیستی از وسایل موجود در پیرامونتان را مشاهده خواهید کرد که باید از این بین نام گوشی را خود را انتخاب کنید تا فرآیند اتصال انجام شود.


صفحه نمایش

صفحه نمایش جی واچ یک پنل IPS LCD با قطر 1.65 اینچ با رزولوشن آن 280 x 280 پیکسل است. این رزولوشن چگالی تصویر 240 پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد که رقم متوسطی محسوب می‌شود. به دلیل IPS بودن صفحه نمایش، انتظار داشتیم تا رنگ‌ها زنده باشند اما در عمل چنین چیزی مشهود نبود و رنگ‌ها کمی سرد و بی‌روح به نظر می‌رسیدند. نکته دیگر اینکه صحفه نمایش این ساعت در زیر نور آفتاب از خوانایی خیلی خوبی برخوردار نیست و باید نور صفحه نمایش را تا انتها زیاد کنید که همین امر مستقیما بر مصرف باتری تاثیر خواهد گذاشت.



سخت‌افزار

بخش سخت‌افزاری جی واچ وضعیت نسبتا مناسبی دارد. پردازنده اسنپدراگون 400 با فرکانس 1.2 گیگاهرتز قلب تپنده این ساعت هوشمند است. در کنار این پردازنده، 512 مگابایت رم قرار گرفته تا قدرت پردازشی مناسبی در اختیار جی واچ قرار گیرد. بهره‌گیری از بلوتوث نسخه 4 با مصرف انرژی پایین، وجود حس‌گرهای ژیروسکوپ و شتاب‌سنج باعث می‌شود تا این ساعت سخت‌افزارهای معمول را داشته باشد. اگرچه درحال حاضر بیشتر ساعت‌های هوشمند کنونی دارای حس‌گرهای دیگری چون سنجش میزان UV محیط، سنجش میزان نور محیط، شمارش ضربان قلب و مواردی از این دست هستند که با توجه به تاریخ عرضه این ساعت، از این حس‌گرها در این مدل خبری نیست. شایان ذکر است که این محصول دارای گواهینامه IP67 بوده و به موجب آن در برابر آب و گرد و غبار مقاوم است.


نرم‌افزار و رابط کاربری
همان‌طور که گفتیم، ساعت‌های هوشمند هنوز در ابتدای راه خود هستند و راه زیادی برای بلوغ در پیش دارند. یکی از علت‌های این مطلب، بخش نرم‌افزاری است. سیستم عامل جی واچ اندروید ور است و این سیستم عامل هنوز نقاط بسیاری زیادی برای کار دارد. اندروید ور هنوز سیستم عامل قوی و قابل اتکایی نیست و در حال حاضر سیستم عامل Watch OS اپل و همچنین سیستم عامل تایزن بکار گرفته شده روی ساعت‌های سامسونگ کاراتر بوده و از جذابیت بصری بیشتری نیز بهره گرفته‌اند.



باتری

شارژر جی واچ از سه قسمت تشکیل شده؛ یک آداپتور، کابل Micro USB و رابط شارژ آهنربایی به پشت ساعت متصل شده و باید کابل شارژ را به آن اتصال دهید. جی واچ از یک باتری 400 میلی آمپر ساعتی بهره گرفته است که عملکرد نسبتا مناسبی دارد. البته نکته قابل ذکر این است که اگر نور صفحه نمایش را تا بالاترین سطح بالا ببرید طبیعتا میزان بازده و زمان کارکرد ساعت با یک بار شارژ، کاهش قابل توجهی خواهد داشت.

در مجموع باید گفت که ساعت‌های هوشمند هنوز آن‌قدر بالغ نشده‌اند که بتوانند کارهای روزمره شما را آسان کرده و نیاز شما را به تعامل با گوشی هوشمند طی روز کاهش دهند. به همین دلیل مثلا پس از اینکه یک پیام متنی دریافت کنید و روی ساعت آن را بخوانید، برای پاسخ دادن به آن نیازمند گوشی هوشمندتان خواهید بود. از طرفی در حال حاضر و با توجه به زمانی که از عرضه جی واچ گذشته است، می‌توان به گزینه‌های دیگری نیز فکر کرد.

pc donya ایران...
ما را در سایت pc donya ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان p30donya بازدید : 308 تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 ساعت: 16:06

خبرنامه